Gerald Troost

Tijd van je leven

Ben je op zoek naar geestelijke en persoonlijke groei? Sta je gevoelsmatig op een kruispunt in je leven? Ooit weleens echt de tijd genomen om te ontdekken wat jouw persoonlijke missie is?

Zanger en coach Gerald Troost neemt je graag mee in een avontuur van geestelijke en persoonlijke groei. Op een landgoed in het midden van het land gaan we een goede tijd hebben en zeker progressie boeken!

De trainers tijdens dit traject zijn Jan Pool, Gert Jan Segers, Kees Kraaijenoord, Nelinda Troost, Willem en Els Clemens, Harry van der Pol en Gerald Troost

Investeer jij vier zaterdagen in jezelf? Reserveer vandaag nog want er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar

 

Sprekers

Jan Pool

Jan is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Jan zal tijdens Tijd van je leven spreken over wandelen met God, het volgen van Jezus, identiteit en zelfleiderschap.

Gert Jan Segers
Gert Jan Segers is een Nederlandse politicus. Hij was jarenlang partijleider van de Christen Unie. Ook heeft hij gewerkt als zendeling in Egypte. Gert-Jan weet als geen ander wat het is om stappen in geloof te zetten en af te rekenen met belemmeringen. Dit zal hij dan ook delen tijdens Tijd van je leven.

Kees Kraayenoord
Kees is oprichter van de kerk Mozaiek0318 en een geliefd aanbiddingsleider. Op inspirerende wijze weet hij eerlijk te zijn over eigen innerlijke processen en mensen te enthousiasmeren voor geestelijke waarheden. Kees zal spreken hoe je kunt volhouden én enthousiast kunt blijven in een wereld vol afleidingen!

Nelinda Troost

Nelinda is één van de voorgangers binnen de kerk Mozaïek. Ze deelt graag hoe God ook vrouwen onverwacht uit hun comfortzone wil roepen om een verschil te maken. Tijdens de reeks van Tijd van je leven zal Nelinda spreken over identiteit.

Harry van der Pol
Harry geniet ervan als mensen de weg naar binnen gaan. Ontdekken wat er bij hen leeft en daarmee tevoorschijn komen. Om zo – door zichzelf te zijn – voor anderen van betekenis te zijn. En van deze wereld een betere plek te maken. Harry is inspirator, trainer en coach. Onder de indruk van wat luisteren met mensen doet, schreef hij de bestseller ‘Harthorend, luisteren voor professionals’.

Els en Willem Clemens
Wie wil het leven niet leven? Dat is waar we allemaal naar op zoek zijn! Ieder op zijn manier. Graag dragen we een steentje bij aan jouw persoonlijke zoektocht daarin. Niet alleen in wie je bent, maar ook in wat je te doen hebt: Je levensmissie. Deze dag kunnen we daar een begin mee maken. We geven je vanuit de KEYS persoonlijkheidstest inzicht in sleutels die je met je meedraagt. Sleutels die aan jou gegeven zijn. Willem en Els zijn toegewijd om jou te helpen jouw unieke levensmissie te vinden.

Gerald Troost
Gerald is een bevlogen zanger, liedschrijver en spreker die naast zijn passie voor muziek ook graag betrokken is in persoonlijke en geestelijke groeiprocessen van mensen. Met zijn aanstekelijk enthousiasme weet hij op een natuurlijk manier dichtbij te komen om van daaruit te motiveren en groei mogelijk te maken. Gerald is steeds de gastheer en zal zelf ook spreken over het afrekenen met ballast uit het verleden zodat je vrijheid vindt om nieuwe sprongen te wagen!

Investering
€399,- inclusief reserveringskosten, koffie/thee, versnaperingen, soep & stokbrood, sprekers, muziek, materialen. 

Datums
9, 16, 23, 30 november 2024

Locatie
Landgoed Groot Abbelaar, Barneveldsestraat 24 Renswoude.

Datum: 09/11/2024

Locatie: Landgoed Groot Abbelaar