Gerald Troost

contact

Boekingen

Naast de grote bandconcerten, concerten in kleine bezetting of spreekbeurten is Gerald ook te boeken voor andere gelegenheden. Denk aan het zingen tijdens een kerkdienst, herdenkingdienst, bruiloft, schoolviering, benefietconcert of met een koor.

Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel me op 06 522 332 10

Voor een kerkdienst

Een kerkdienst mag speciaal zijn. Dat kan op allerlei manieren, maar met de inbreng van Gerald wordt het dat zeker. Gerald kan met (professionele!) band of zonder band komen en naast eigen liederen de samenzang leiden. En heel graag deelt hij zijn levens- en geloofslessen in een preek. Een boodschap voor het leven van nu, waarbij er een bijzondere klik is met jongeren.
NEEM CONTACT OP

Voor een bruiloftsdienst

Een optreden van Gerald is een echte meerwaarde voor de meest onvergetelijke dag van jullie leven! Gerald heeft een aantal zeer toepasselijke bruiloftsliedjes geschreven als ‘Ons moment’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Geniet van de liefde’. Ook eigentijdse en bekende samenzang behoren tot ons repertoire. We nemen jullie graag al het muzikale werk uit handen.
NEEM CONTACT OP

Voor een herdenkingsdienst

“Geef mij de moed nu de hoop lijkt weggegaan en ik het zonlicht niet kan zien.” Eén van de teksten uit het album ‘Woorden van Troost’, waarop ook ‘Veilig in uw armen’, ‘De Hemel’ en ‘Zoveel vragen’ staan. Liederen speciaal voor momenten waarop we rouwen en mensen herdenken. De bijdrage van Gerald in een herdenkingsdienst zal de mensen helpen om hun verdriet kwijt te kunnen en troost te vinden in de muziek en het moment.
NEEM CONTACT OP

Tijdens een koorjubileum

Verschillende mooie liedjes als 100%, Onderweg, Neem Uw plaats en Open boek zijn bijzonder ge-schikt om uit te voeren met een kwalitatief goed gospelkoor. Ook zijn er van deze nummers uitgebreide koorarrangementen beschikbaar! Graag onderzoekt Gerald Troost de mogelijkheden om een muzikale samenwerking aan te gaan met uw koor of zanggroep.
NEEM CONTACT OP

Tijdens een benefietconcert

Voor verschillende hulporganisaties heeft Gerald veel gereisd. Hij heeft met zijn eigen ogen gezien dat door de inzet van velen een verschil kan worden gemaakt in de levens van de allerarmsten. Op het album ‘Wereld van verschil’ staan ver-schillende multiculturele liedjes. Graag denkt Gerald mee om jouw benefietconcert tot een indrukwekkend evenement te maken.
NEEM CONTACT OP

Tijdens een schoolviering

Gerald heeft een gave om op een enthousiaste en directe manier met tieners te communiceren. Al tientallen keren heeft Gerald op een muzikale wijze een paas- en kerstviering mogen invullen, bijvoorbeeld. Gerald heeft de gewoonte om tijdens scholenconcerten de tieners te betrekken bij het programma en volop de interactie te zoeken.
NEEM CONTACT OP

Maak een boekingsaanvraag