Gerald Troost

Coaching

Sta je op een kruispunt in je leven? Graag help ik jou of jullie met trajecten als ‘Tijd van je leven’, ‘Liefde van je leven’ of ‘Heer van je leven’ om weer nieuwe richting te vinden.

Ook is er één op één coaching mogelijk onder de naam ‘Reisgenoten’!

COACHINGSTRAJECT

Tijd van je leven

Ben je op zoek naar persoonlijke groei? Sta je gevoelsmatig op een kruispunt in je leven? Ooit weleens echt de tijd genomen om te ontdekken wat jouw persoonlijke missie is?
Graag neem ik je samen met een aantal van de beste trainers en inspirators mee in een avontuur van persoonlijke en geestelijke groei. Op een inspirerende plek in het midden van het land gaan we een goede tijd hebben en zeker progressie boeken! Investeer jij vijf zaterdagen in jezelf?

INSPIRATIEDAGEN

Liefde van je leven

Willen jullie investeren in een sprankelende relatie? Of gewoon weer eens de tijd nemen voor een verdiepingsslag? Geef je samen op voor dit unieke weekend!

Op een inspirerende plek in het midden van Nederland, willen verschillende bekende sprekers je helpen om jullie relatie verder te verdiepen! In dit weekend denken we na over de thema’s: ‘hart tot hart’, ‘huid op huid’ en ‘samen geloven’ en is er ook muziek.

COACHINGSTRAJECT

Reisgenoten

Op zoek naar iemand die een tijdje met je meeloopt? Met je meedenkt en met je mee droomt?

Vanuit mijn achtergrond als coach en trainer start ik een initiatief in de buitenlucht. Reisgenoten is speciaal ontwikkelt voor mannen: een unieke mix van een bak koffie, een stuk lopen door ruige natuur en nieuwe motivatie vinden.