Gerald Troost

Tijd van je leven

Ben je op zoek naar geestelijke en persoonlijke groei? Sta je gevoelsmatig op een kruispunt in je leven? Ooit weleens echt de tijd genomen om te ontdekken wat jouw persoonlijke missie is?

Graag neem ik je samen met een aantal van de beste trainers en inspirators mee in een avontuur van geestelijke en persoonlijke groei. Op een landgoed in het midden van het land gaan we een goede tijd hebben en zeker progressie boeken!

Investeer jij vier zaterdagen in jezelf? Let op: er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

Sprekers

Hans Groeneboer
Hans is een landelijk bekend coach, therapeut en oprichter van de organisatie Koinonia. Hans werkt vanuit de contextuele benadering. Hans schrijft: ‘Veranderingen die door verbinding zijn ontstaan, zullen beklijven’.

Tineke Wuister
“Tineke is toegepast psycholoog. Zij schrijft: ‘Ik werk als christelijke leiderschaps & ondernemerscoach, auteur en spreker. Ik ben getrouwd met Sander en we hebben samen drie tienerzoons. Het is mijn passie om mensen tevoorschijn te roepen en in de vrijheid te zetten, zodat ze krachtig in hun bestemming wandelen. Maar wel altijd vanuit Gods principes van rust, want alleen zo ben je langdurig vruchtbaar in het Koninkrijk! Tijdens ‘Tijd van je Leven’ mag ik je helpen om alles wat God op je leven heeft gelegd uit te pakken en plannen te gaan maken. Want een doel zonder plan blijft slechts een wens en dat zou zonde zijn. Ik zie ernaar uit om je te helpen dromen, durven en doen!”

Ronald van der Molen
Ronald (1973) is werkzaam als organisatieadviseur, trainer en leiderschapscoach. Wat hem mateloos fascineert is wat mensen drijft, in beweging brengt en doet groeien. ‘Waarom doe je wat je doet?’, ‘Wat motiveert jou?’ en ‘Hoe ontwikkel jij je?’ zijn vragen die recht doen aan zijn levensvisie: verbinding stimuleren zodat mensen gaan floreren.

Jan Pool
Jan is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’.
Thema’s die Jan na aan het hart liggen zijn: wandelen met God, het volgen van Jezus, identiteit, vaderschap, gemeentebouw en leiderschap

Nelinda Troost
Nelinda is één van de voorgangers binnen de bekende kerk Mozaïek die graag vertelt hoe God mensen onverwacht uit hun comfortzone wil roepen om een verschil te maken. Samen met Gerald verzorgt Nelinda regelmatig optredens.

Wim Hoddenbagh
Wim brengt als spreker mensen graag dichtbij Gods hart. Hij spreekt veel in kerken en op conferenties. Zijn boodschap is eerlijk en kwetsbaar en vol van de kracht van Gods Geest en van liefde voor Jezus. Hij houdt ervan om de Bijbel tot leven te laten komen, met praktische inzichten en voorbeelden die je bijblijven!

Jan van Meerveld
Jan is oprichter van Keys. Keys is een dynamische organisatie die mensen helpt om zicht te krijgen op hun talenten, gaven en bestemming. Jan schrijft: ‘Het is schitterend om te zien wat er gebeurt op het moment dat iemand inzicht krijgt in de unieke eigenschappen en talenten. Het raakt de essentie van bestaan en opent op indrukwekkende wijze groei en leven. Mensen, teams en organisaties in beweging zien komen en een impact volle bijdrage gaan hebben voor de transformatie van de wereld’.

Gerald Troost
Gerald is een bevlogen zanger die naast zijn passie voor muziek ook graag betrokken is in persoonlijke en geestelijke groeiprocessen van mensen. Met zijn aanstekelijk enthousiasme weet hij op een natuurlijk manier dichtbij te komen om van daaruit te motiveren en groei mogelijk te maken

Investering
€399,- inclusief reserveringskosten, koffie/thee, versnaperingen, sprekers, muziek, materialen.

Datums
4, 11, 18, 25 november 2023

Locatie
Landgoed Groot Abbelaar, Barneveldsestraat 24 Renswoude.

Datum: 04/11/2023

Locatie: Landgoed Groot Abbelaar